Werken op locatie (WOL)

Wij gaan met onze medewerkers op pad naar diverse werkplekken buiten de deur. Onder begeleiding worden er werkzaamheden van verschillende aard uitgevoerd. Een van die vaste locaties is de Tuin van de Paters Oblaten in Cuijk. Onze afdeling groenvoorziening doet daar alle vier de seizoenen het onderhoud aan de tuin van snoeien tot gras maaien, van kanten afsteken tot bladeren ruimen, van vegen tot afvoeren naar de stort, kortom al datgene wat nodig is om deze prachtige locatie er optimaal uit te laten zien.

Een tweede vaste locatie waar wij 2 dagen per week met 7 medewerkers ondersteunende diensten verlenen is op zorgboerderij Op De Beemd in Zeeland. Onder begeleiding worden de beesten gevoerd, het erf schoongemaakt, er wordt gewandeld in de natuur en er is ruimte voor ontspanning in de schuur.

Zo zijn er ook verschillende avonden in de week beschikbaar voor de woongroepen om te sporten, dit wordt gedaan in de sportschool van niemand minder dan Ilja Strik. Onder begeleiding van Ilja kan iedereen op zijn of haar niveau sporten.

Locaties:

  • Boerderij en farmcamp  “Op de Beemd“
  • Manege “Bergemo“
  • Kinderboerderij “Het Ganzenbos“
  • Tuinonderhoud “Paters van Oblaten“