Ontdek je passie op het podium! Welkom bij onze bruisende theatergroep voor jongeren met een hoger verstandelijk niveau.

Ben je gepassioneerd door theater en wil je jouw talenten laten stralen? Bij ons bieden we een unieke dagbestedingsplek waar je samen met andere jongeren kunt werken aan een geweldig theaterstuk. Onze theatergroep is een plek waar creativiteit, plezier en persoonlijke groei samenkomen.

Wat maakt ons bijzonder? Onze focus ligt iedere donderdag op jongeren met een LVB+ niveau, waarbij we een stimulerende omgeving creëren die aansluit bij jouw behoeften. In onze theatergroep ben je omringd door gelijkgestemden die allemaal een passie voor theater delen. Samen vormen we een hecht theatergezelschap waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Op deze dagbestedingsplek zorgen ervaren theaterdocenten voor begeleiding op maat. Je krijgt de kans om je acteertalent te ontwikkelen, je stem te laten klinken en je expressieve vaardigheden te versterken. Daarnaast leer je ook samenwerken, improviseren en zelfvertrouwen opbouwen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt op het podium of nieuw bent in de theaterwereld – bij ons krijg je de ruimte om te groeien op jouw eigen tempo.

Onze theatergroep werkt toe naar een spetterende voorstelling, waarbij jouw individuele bijdrage centraal staat. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken als je je hart volgt en jezelf volledig inzet. Familie, vrienden en andere theaterliefhebbers worden uitgenodigd om te komen genieten van jullie gezamenlijke creatie.

Grijp deze kans om de spotlights te betreden en de magie van theater te ervaren!

Neem contact met ons op via info@dienstverleningcuijk.nl om meer informatie te ontvangen of een kennismakingsgesprek te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk theateravontuur te beleven!